Planering och prioritering är viktigt

God kväll!

Jag sitter här och överväger om jag ska orka dammsuga eller inte haha.. kanske lika bra att få det gjort så ska nog göra ett ryck när jag skrivit klart detta inlägg ????

Idag har varit en ganska typisk dag: jobb och träning följt av en lugn kväll hemma! Gillar såna dagar. Träningen idag gick dock sådär, hade lite dåligt fokus. Men jag körde igenom allt och var ganska nöjd när jag var klar ändå????

Imorgon är det fotboll efter jobbet, jag sitter och funderar på om jag ska gå upp tidigt och träna innan jobbet eller om jag ska köra ett senare pass när matchen är slut. Är ju skönt att ha träningen klar så man kan ta det lugnt efter fotbollen haha.. får försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp tidigt med! Planering och prioritering är viktigt. Jag förstår att många har jättesvårt att hinna med träning/fysisk aktivitet när man ska hämta barn efter jobbet, hem och laga mat osv. Då får man försöka hitta små lösningar i vardagen som att t.ex. gå/cykla till jobbet, ta en promenad på rasten, köra ett effektivt pass med kroppen som redskap hemma, promenera till affären osv. Dessa små små förändringar i vardagen kommer påverka ens hälsa och mående på ett positivt sätt???? Vardagsmotion är så viktigt!

Aja nu ska jag väl sluta dra ut på tiden här och dammsuga istället.. skönt när det är klart sen ???? Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + sju =