Morgonträning

Tog mig upp 4:30 imorse för att träna innan jobbet. Kände att jag inte ville behöva ge mig iväg och träna ikväll efter fotbollsmatchen haha ????

Hade tänkt starta dagen med ett grymt bröst- och axelpass.. men det var inte så roligt och jag kände mig både svag och hade dålig kontakt ???? Fick anpassa vikterna och gå på känsla för att få ut så mycket som möjligt, så passet var verkligen inte förgäves iallafall ???? Jag fick ut en hel del av träningen även om det gick långt ifrån så bra så det brukar gå. Har en bra träningsperiod nu där motivationen är hög och jag sakta men säkert ser lite resultat, men det betyder inte att varje pass flyter på bra.

Passet imorgon kommer gå bättre och ikväll är det ju match, så ingen idé att sura över mitt mindre bra pass imorse ????⚽????????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =