Påminner mig själv om hur långt jag kommit

Godmorgon!

Sitten på min balkong och ska snart gå till jobbet. Vaknade alldeles för tidigt imorse så jag drog på mig träningskläderna och gick ut för att ta en promenad/joggtur. Jag visste inte vad jag hade lust med så jag körde helt på känsla.. startade en podd i lurarna och började promenera. Efter några minuter kände jag för att jogga så det blev en skön liten runda ???? Jag har inte varit ute och sprungit på hur länge som helst så jag kände att det var ovant. Just därför var det så skönt att bara kravlöst göra det jag kände för utan att titta på klockan eller ha en bestämd distans.

Tittade på lite gamla bilder igår. Jag brukar göra det ibland för att påminna mig om hur långt jag kommit. På bilderna ser man såklart bara min fysiska utveckling men jag tänker främst på min mentala utveckling när jag ser dessa bilder, det motiverar mig massor.

En lite annorlunda kropp idag i jämförelse med för tre år sedan ???? Det är ca 10-11 kg skillnad mellan bilderna vilket är ganska mycket för mig som är 158-159cm lång ???? Var lite hårdare förut då jag körde cardio (konditionsträning) varje dag i minst 1h haha.. En Elina som var frisk från sina ätstörningar men som inte riktigt fixade att göra någonting lagom. När jag började lägga in konditionsträningen utöver styrketräningen så var jag tvungen att springa varje dag, det kändes så iallafall. Jag gillar fylligheten jag har idag och hoppas att jag även lagt på mig lite muskelmassa under den här tiden ???? Idag blir cardion vardagsmotion som promenader och liknande, resten av energin läggs på styrketräningen för det mår jag bäst av och tycker är roligast. ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 10 =