Glass istället för träning idag

Hej på er!

Har varit en ganska bra dag idag förutom att jag hade bland mitt livs sämsta träningspass idag haha.. Kände mig så omotiverad när jag gick till gymmet, men tänkte att det säkert blir bättre när jag kommer igång som det brukar bli. Tyvärr blev det inte bättre och träningspasset gick både dåligt och var tråkigt. Strukturerade om passet lite och körde igenom det jag hade tänkt prioritera, sen gick jag till affären och köpte mig en glass istället. Blev en lugn filmkväll med glass och det kändes riktigt välbehövligt idag!

Oftast brukar jag alltid vid såna här tillfällen köra igenom passen precis som det var tänkt och liksom koppla bort den dåliga känslan.. men idag gick inte det, så var bara att lyssna på kroppen och gå hem. Fick iallafall ihop några övningar så passet var inte förgäves. Hoppas på ett bättre pass imorgon ????

Är faktiskt väldigt pepp nu på att komma tillbaka imorgon och få revansch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 5 =