Min inställning till träning

Blev ett riktigt bra rygg- och bicepspass idag ???? Förut kunde jag bli riktigt besviken på mig själv om jag inte presterade optimalt fysiskt på varenda pass. Om jag inte var så stark som jag hade förväntat mig innan passet kändes hela träningen förstörd och jag gick hem besviken.

Idag satsar jag på att få en skön känsla varje pass. Jag ska få en bra kontakt i muskulaturen, jag ska ta ut mig maximalt utifrån mina förutsättningar och hur jag mår just den dagen och sist men inte minst, det ska vara roligt! Självklart satsar jag på att lyfta tungt och utmana mig fysiskt varje träningspass, men träningen är så mycket mer för mig än att slita sig helt slut fysiskt tills man nästan svimmar. Självklart är det en underbar känsla med, men idag är det så mycket mer än så för mig.

Träningen är en stund där jag verkligen njuter, har roligt och är helt inne i min egen bubbla. Jag älskar att pressa mig och jag älskar känslan av att utmana sig själv utan att någonsin blanda ihop det man gör med vem man är. Ett dåligt träningspass betyder inte att jag är dålig, ett bra träningspass betyder inte att jag är en bättre människa. Om du lyssnar på din kropp, vågar utmana dig själv men samtidigt vågar acceptera dina ”misslyckanden” så kan jag garantera att dina träningspass blir en helt otrolig upplevelse både fysiskt och psykiskt ❤

Jag älskar denna livsstil ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 5 =