Att lyssna på sin kropp kan vara svårt

Har galen träningsvärk i benen efter gårdagens benpass, älskar den känslan!

Varje benpass får jag testa min disciplin rejält. Det är SJUKT tråkigt att inte kunna köra knäböj, någon form av benpressar eller tunga vikter. Jag har fått anpassa benpassen väldigt mycket nu efter skadan i höfterna och höftlederna behöver sin tid för läkning nu efter kortisonsprutorna. Det är riktigt tråkigt men jag är så himla nöjd med hur jag lyckats jobba runt skadan och ändå fått ut mycket av mina benpass. Detta hade jag inte klarat av mentalt för 1 år sedan, då hade jag kört på ändå och skitit i att jag inte skulle kunna gå på flera dagar efter passen. Idag försöker jag tänka att det faktiskt inte är hela världen. Mitt mål är att jag så gott jag kan ska träna upp detta så att jag kan träna som jag vill igen, men det får ta sin tid. Det viktigaste är faktiskt att ta hand om sin kropp så att den är hel och fungerar som den ska! ❤️

Avslutade gårdagen med en mysig middag på Casa Nostra med min pappa och lillebror, perfekt fredagskväll ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + tjugo =