En typisk söndag

Precis hemkommen från ett roligt frukostmöte med Tuna influencers. Har vilodag från träning idag men det blev en omväg hem för att få röra på kroppen lite extra!

Jag tar ofta omvägar de dagar jag vet att jag kommer röra på mig mindre. Om jag t.ex. ska ha en stillasittande dag på jobbet går jag gärna en omväg både till och från jobbet. Då får man lite gratis fysisk aktivitet och det är dessutom perfekt för de som känner att de inte vill ta sig till ett gym flr att stå på ett gåband eller crosstrainer ???? Med en podd eller ljudbok i lurarna blir det dessutom en väldigt skön egentid tycker jag!

Nu ska jag sätta igång och laga matlådor. Det blir laxwok och pasta med köttfärssås i veckans lådor!

Att träna/promenera, laga mat och ta det lugnt är verkligen en typisk söndag för mig. Vill gärna inte ha för mycket inplanerat på mina söndagar. Hittar däremot gärna på saker men då ska det vara spontant och vad jag känner för just då. På så sätt laddar jag upp perfekt inför en ny vecka!????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 9 =