Att hitta en hälsosam livsstil som man mår bra av

Fysisk aktivitet och träning. När jag tänker på de orden blir jag genast glad, jag blir peppad och motiverad för att jag vet att det är något jag tycker är roligt. Jag tjatar alltid om att man måste hitta en träningsform som är rolig. Anledningen till att jag tjatar är för att det ÄR så. Man måste tycka det är roligt för att det ska kunna bli en del av ens liv och en rutin. Samma med kostvanor, du måste hitta vanor som är hållbara, som känns roliga och som du mår bra av. Jag tror inte på att STÄNDIGT äta extremt hälsosamt, jag tror på att äta bra mat regelbundet där man ibland får njuta och äta för själen. Då är det hållbart och man har en balans, man får leva.

Detta är hur jag ser på min träning och vad jag mår bra av:

Ha roligt, må bra, träna, vara fysiskt aktiv, sätta upp mål, gå igenom processen, utvecklas, bli bättre, utmana sig själv, pressa sig, känna lycka, lev hälsosamt, lev och njut för själen, ha balans och vara stolt.

Jag verkligen älskar och lever för detta! Just därför vet jag att jag alltid kommer fortsätta leva såhär. Det är inte jobbigt att träna efter jobbet eftersom jag tycker det är så himla roligt. Om man hittar en livsstil som man mår bra av kan jag lova att det sällan kommer kännas kravfyllt att leva så när du väl fått in det som en rutin. Klart det kan vara kämpigt i början men när man sen hittat något som funkar så kommer det flyta på mer och mer! Vissa dagar är alltid tuffare än andra men det är under dessa dagar vi får chansen att utmana och pressa oss själva, för efteråt kommer man ha vuxit och vara för jäkla stolt! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =