Jag är trött på att bara se resultaten i spegeln, jag vill fokusera på min fysiska utveckling

Hej!

Har varit en väldigt lugn dag för mig idag, superskönt! Varit i Stockholm i helgen med några vänner och kom hem imorse.

Åt världens godaste köttbullar där borta. Jag är verkligen svag för husmanskost, så himla gott!

Blev ett tidigt träningspass igår innan jag skulle ta tåget till Stockholm. Jag har mer och mer känt att jag vill ha ett annat typ av mål när jag går till gymmet. Jag älskar byggningen och tycker det är jättekul men jag har någonstans börjat tycka att det känns lite tomt.. eller jag känner väl att jag vill flytta fokus. Jag gillar att träna för att bygga muskler men jag är trött på att se resultaten i spegeln, det kan bli känsligt i perioder. Jag vill fokusera på min fysiska utveckling mer nu. Kommer såklart fortsätta träna för att bygga muskelmassa men jag kommer prioritera styrkan mer.

Jag ska prova på lite nya saker nu en period och jag tror att min nya träningsplan kommer vara både rolig och utvecklande ???? Kommer bli lite mer fokus på basövningar och att bygga upp min styrka igen. Styrkan har verkligen sjunkit efter skador och har har då fått hålla mig till annan typ av träning. Nu märker jag dock resultat efter kortisonbehandling och att jag sänkt ribban lite. Jag tror att jag sakta men säkert kan ge mig på de övningar jag saknat igen. Det får ta sin tid och jag vet att det krävs mycket disciplin från mig när det kommer till att inte stressa fram styrkan. Jag är däremot väldigt medveten om mina svaga sidor och ska verkligen försöka tänka en gång extra innan jag tar ett beslut från och med nu ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + fyra =