Nya utmaningar och tips på en god soppa

Hej!

Jag verkligen njuter av att vara ledig nu. Jag jobbade mitt sista jobbpass på sommarvikariaten i fredags och nu är det två veckors ledighet innan skolan drar igång igen. Känner att dessa två veckor är väldigt välbehövliga nu så att jag kommer tillbaka till skolan med mycket energi ????

Måste först och främst tipsa om en enkel maträtt som jag åt till middag idag. Köpte färdig pumpasoppa som jag kokade upp tillsammans med färdig minutkyckling och tomater, blev jättegott! Jag gjorde en portion av en hel burk soppa och 1/2 paket kyckling.

Idag provade jag på Tyngdlyftning för första gången haha! Som jag skrev i tidigare inlägg har jag blivit sugen på att testa något nytt inom träningen. Jag är lite smått trött på att ha muskelbyggningen som prio och kommer därför prova lägga in det som sekundär prioritering. Det känns superbra och var jättekul att testa på detta idag!

Tror det är viktigt att våga göra saker utanför sin comfortzone ibland. Jag kom dit och var helt ny. Hade aldrig testat det förut och skulle träna ihop med folk som var duktiga på detta. Tänkte faktiskt strunta i att gå dit först men sen tog jag mig i kragen och gick dit. Alla har ju varit nybörjare någon gång ???? Är glad att jag gick dit! Man har faktiskt inget att förlora på att utmana sig själv ibland, tror snarare det utvecklar en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 20 =