Så länge man gjort sitt bästa kan man alltid gå med huvudet högt

Hej!

Tog en skön sovmorgon imorse. Har sovit väldigt många timmar de senaste nätterna och tror verkligen det har behövts???? Åt min frukost och tog det lugnt innan det var dags att gå till gymmet. Gröt på havregryn, choklad-proteinpulver blandat med vatten som tillagades i mikron. Toppade med bär och jordnötssmör.

Träningspasset idag gick inte jättebra haha. Kroppen kändes bara seg, trötthet i centrala nervsystemet och styrkan fanns inte där = okontrollerade och skakiga böj. Men såna pass har vi alla ibland! Nöjd med att jag gjorde det bästa av det jag hade iallafall ????????  Jag brukar säga att så länge man gjort sitt bästa kan man alltid gå med huvudet högt! Nästa pass kan bara bli bättre. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =