Ett mer hälsosamt alternativ till pannkaka

Hej!

Här kommer tips på goda pannkakor som jag åt till lunch igår! De enda ingredienser du behöver är: Banan, keso, ägg, äggvita, salt och kanel. Sedan toppar du med det du känner för! Jag råkade ha i för mycket keso vilket gjorde att de blev lite svåra att steka haha!

Jag skulle tro att detta är bra till ca 1 portion för bästa konsistens: 100-150 g keso, en stor banan, 1 ägg och 3 äggvitor (100g äggvita).  Jag började med att mosa bananen och tillsatte sedan övriga ingredienser + salt och kanel???? Stek i valfria storlekar och njut!

Jag troppade med ännu mer banan, bär och proteinella????

One thought on “Ett mer hälsosamt alternativ till pannkaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 7 =