Som ung tjej är det verkligen inte lätt att kunna se sig själv i spegeln och känna/tänka ”jag är en bra person som duger precis som jag är”

Jag vill ge uppmärksamhet till denna fantastiska person som går igenom en tuff och utvecklande resa:

Den här grymma tjejen har jag haft kontakt med i några månader nu. Hon har gjort OTROLIGA framsteg fysiskt men framförallt mentalt.

Som ung tjej är det verkligen inte lätt att kunna se sig själv i spegeln och känna/tänka ”jag är en bra person som duger precis som jag är” och det kan vara ännu svårare flytta fokus från hur kroppen ser ut till vad kroppen faktiskt kan göra. Man fokuserar på hur kroppen ser ut, man ska vara smal, ha konturer på kroppen men man ska gärna ha stora bröst och stor rumpa, ganska svårt att leva upp till det. Är man sämre om man inte uppnår de kraven? Många tjejer på Instagram ser ju ut så? Inte konstigt att så många drabbas av ätstörningar idag.. Om man istället skulle fokuserar på vad kroppen klarar av och tränar för att få en starkare kropp tror jag det blir lättare att uppnå en hälsosam livsstil och att acceptera sin kropp ❤

Denna tjej gör en fantastisk resa! Från att ha ätit väldigt lite har vi ökat hennes intag sakta men säkert. Vi har sedan gjort hennes scheman mer ”fria” med tiden eftersom jag anser att det inte är hälsosamt att äta efter ett schema till punkt och pricka varje dag. Att hitta en balans mellan hälsosam kost, fira måltider, träning och vila är svårt.. men herregud vad du imponerar gumman. Du motiverar mig massor! Det går upp och ner, det är därför vi har varandra när du behöver sätta ord på dina känslor. Du kan vara stolt över dig själv, jag är verkligen stolt över dig ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + elva =