För att få något du aldrig haft måste du göra något du aldrig gjort

Hejsan!

Tycker verkligen veckorna springer iväg, torsdag redan?! Var ju nyss måndag känns det som haha ???? Har redan hunnit gå två veckor i skolan och i juni tar jag äntligen examen. Ser verkligen fram emot det! Skolan är jätterolig men det ska bli ännu roligare att få jobba med träningen ????

Skola och examination i kalipermätning idag (mätning av fettprocent). På kvällen blev det träning tillsammans med ett härligt gäng på Number one gym som öppnar nu i höst. Är verkligen kul att prova på lite olika träningsformer och utmana sig själv. Alla besitter vi olika kunskap och erfarenheter, det bästa man kan göra är att lära sig av varandra och hjälpa varandra mot utveckling ???? Alla börjar vi någonstans och man ska aldrig känna sig sämre som person bara för man inte är på en hög nivå med träningen.. än!

Jag har varit väldigt insnöad på gym och styrketräning de senaste 3-4 åren så att nu komma igång mer med tyngdlyftningen och även som idag att man fick köra lite annat känns hur kul som helst ????

Jag tror det är nyttigt att våga vara utanför sin comfort zone. För att få något du aldrig haft måste du göra något du aldrig gjort ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =