TACK livet.. och framtiden, du är så välkommen

Har varit en lång men härlig dag! Har dock gått och pinats med extrem träningsvärk i benen efter gårdagens benpass haha???? Idag blev det först en sväng till Örebro för skola, sedan ett litet framtida jobbmöte och till sist träning. Jag känner mig så himla glad och pepp på allt kul som väntar nu och framför allt efter examen ????

Är så tacksam att jag är där jag är idag, så tacksam över alla träningstimmar och skoltimmar jag lagt ner, och sist men inte minst, tacksam för allt jag har att lära och kommer bli bättre på.. för det bästa enligt mig är verkligen att sträva åt att alltid bli en bättre version av sig själv! Man är aldrig fullärd.  Jag är glad för alla underbara människor omkring mig som kommer kunna hjälpa mig att utvecklas som idrottare, tränare och som Elina. Idag känner jag bara: TACK livet.. och framtiden, du är så jävla välkommen ????????❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =