Varvar ner med lite egentid

Hej!

Jag verkligen njuter här hemma i soffan. Jag älskar att komma hem från skola/jobb och gym.. sen äta och göra sig iordning för att bara slappa i soffan sista stunden innan man ska lägga sig. Jag tycker det är så värdefullt att bara varva ner och ha lite egentid!

Idag har jag varit i skolan, lämnade sedan bilen hemma och promenerade till gymmet. Tycker det är värt att lämna bilen hemma och promenera. Bra mental uppladdning, bra uppvärmning och även bra att få ihop lite steg då jag som studerande sitter mycket stilla. Ett väldigt enkelt och effektivt sätt att få ihop mer fysisk aktivitet för dagen ????

Träningen gick riktigt bra idag, jag är nöjd!

Nu är det verkligen höst. Jag älskar verkligen hösten när solen är framme, man blir såg glad av alla färger! Samtidigt känns det så mysigt när man varit ute i lite kyla och sedan kommer in i värmen ????  Finns ju något bra i varje årstid!

Ha det fint så länge, nu ska jag varva ner och snart sova ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =