Att sprida positiv energi

Har äntligen landat i soffan eftersom lång dag. Jag är trött men ändå fylld med energi. Tänk att jag får äran att träffa så många underbara människor på jobbet, både personal och kunder! ❤️

Idag tänker jag extra mycket på hur viktigt det är att man så gott man kan försöker sprida positiv energi omkring sig. Jag har turen att ha otroligt glada kollegor på jobbet som alltid gör en på bra humör. Jag har fantastiska vänner och en underbar familj som alltid finns där. Självklart kan man inte alltid gå runt och vara glad.. men att bara ge någon annan ett leende eller att ge en fin kommentar kan göra någons dag. Jag kom till jobbet i eftermiddags och var helt slut efter skolan. Det första jag möts av är fina kollegor som ger en kram, ett leende och bara kommer med glädje. Ibland kan man behöva lura sig själv och faktiskt klistra dit ett leende även om humöret inte är på topp.. ofta resulterar det i en gladare omgivning och att även man själv blir på bättre humör. Sprid glädje och behandla varandra med respekt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + tretton =