Vart hämtar du energi i ditt liv?

Godmorgon!

Vaknade upp med halsont igår och det är lvar även idag. Det är verkligen vid såna här tillfällen jag inser hur mycket träningen betyder för mig. Jag får se det som att jag kommersats återhämtad till 100% sen när jag är frisk ????

Dagen kommer bestå av hemmaplugg och på kvällen har jag två underbara PT-kunder på Number one gym. Är så himla roligt att träna ihop med dem, ge dem verktyg och se deras utveckling. Jag fick ett jättefint sms igår av en av kunderna efter vårt träningspass, sånt gör mig lycklig! När man vet att man kan hjälpa någon annan till ett bättre mående.. den känslan är guld värd!!

Vart hämtar du energi i ditt liv? Vad gör du för din egen skull som gör dig lycklig? Jag har träningen som egentid, som fritidssyssla, som en hjälp till ett bättre mående. Jag tror det är viktigt att inte glömma bort sig själv när livet rullar på. Man gör ofta saker för andra men inte för dig själv, det är ju egoistiskt.. eller? Tycker snarare det är livsviktigt. Om man aldrig gör något för sin egen skull kommer man till slut leva ett liv där man bara anpassar sig efter andra. Självklart förstår jag att det lätt blir så när man skaffar familj, man har inte lika mycket tid över. Men jag tror att man alltid på något sätt kan klippa och klistra så man kan få sin tid. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − fyra =