Man har faktiskt inget att förlora när det kommer till att lägga ner tid på att investera i sin hälsa

God kväll!

Jag la mig precis i sängen och är redo för att sova. Dagen har bestått av en muntlig tenta i skolan, träning och sedan lite PT-kunder. Är helt slut i skallen och kroppen men har ändå varit en bra dag tycker jag trots att det tog på krafterna.

Jag tycker det är så himla kul att se hur träningen mer och mer börjar bli någonting positivt och roligt för mina kunder. Från att de njöt av att passet var klart till att man idag ser att de även njuter under passet även om det är jobbigt. Så himla coolt att se! När man ger sig f*n på att man ska få in en ny rutin i livet och sedan får lite rullning på det så ökar självförtroendet och det blir roligare ????

Man har faktiskt inget att förlora när det kommer till att lägga ner tid på att investera i sin hälsa. Man förlorar dock väldigt mycket om man inte gör det, både fysiskt och psykiskt❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =