Löften som får en att må bra

Godmorgon!

Har inte uppdaterat så mycket nu under julen just för att jag känt att jag behövt en liten paus. Har haft mycket hemmaplugg och skolan har verkligen tagit upp en stor del, men har så gott det går försökt få in lediga dagar där jag bara gjort det jag känt för. Träningen blir alltid av oavsett men för mig är det värdefullt med lediga dagar just för att få göra ingenting och ha egentid.

Har haft en mysig jul med familjen, härliga mellandagar och en rolig nyårsafton med mina vänner. Ska bli spännande att se vad 2019 har att erbjuda! ????

Jag brukar aldrig ha något nyårslöfte utan försöker alltid leva på ett sätt som gör att jag mår bra. De punkter jag försöker uppfylla är: 1: Umgås regelbundetmed familj och vänner för de gör mig lycklig. 2: Träna och äta bra för det gör mig pigg och superglad. 3: Våga säga nej till andra och inte bara göra saker för andras skull. 3: Kunna skita i saker ibland och inte leva efter ett schema som jag alltid gjort förut. Man behöver leva utanför boxen ibland. 4: Försöka att inte ge mig själv skuld de gånger jag misslyckas. Denna punkt är extra känslig för att den är svårast för mig. Försöker se misslyckanden som ett lärande och en del av alla människors liv, alla kan göra fel. Så länge det felet inte är medvetet och har en dålig baktanke så är det ingen fara. Svårt tycker jag men jag lär mig. Kunde egna flera dagar åt ångest och elaka tankar om mig själv om jag t.ex. hade missat en träning, inte presterat på topp i skolan eller gjort någon lite besviken. Men det har blivit betydligt bättre och jag mår så mycket bättre nu efter att jag börjat jobba med detta ????

Hoppas ni får en god fortsättning och en bra start på det nya året! Och om ni inte får det så betyder inte det att hela 2019 är förstört. Förändringar och uppfyllanden av löften kan ju faktiskt ske när som helst på året ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =