Kostföreläsning för Eskilstuna konståkningsklubb

Söndag kväll, helgen har verkligen sprungit iväg som vanligt haha ????

Idag har jag hållit i en kostföreläsning för idrottande barn & ungdomar samt föräldrar, det var verkligen superkul ???? Vi avslutade föreläsningen med att ge varandra tips på vad man kan göra för att komma ihåg att dricka vatten ???? och knep på hur man på ett bra sätt får med frukt och grönt i sin kost ????????. Vi kommer ha en återträff nästa vecka där idrottarna fram till dess fått i hemuppgift att: skriva upp recept på sin favoriträtt (tänka på kostcirkeln), komma på bra mellanmål att ha med till träningen, och till sist komma på recept på en god och nyttig efterrätt ????  Detta ska de sedan få dela med sig av så att vi får lite tips från varandra ???? Så tacksam att jag fick hälsa på Eskilstuna konståkningsklubb och ha denna föreläsning. Kul också då det är min gamla förening som jag åkte för när jag var aktiv konståkare mellan 7-19 års ålder.

Avslutade dagen med träning. Superskönt att få röra på sig och bara fokusera på sig själv en stund ❤️

Ha en fin kväll så hoppas jag ni får en bra start på kommande vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 16 =