Halloumisallad med bulgur

Godmorgon!

Sitter för närvarande i en skola där jag gör studier för min C-uppsats. Vi har varit här 4 veckor på raken tis-ons nu och gjort tester, idag är sista dagen. Ska bli kul att sammanställa all data och sen börja med skrivandet. Skolan har gått så fort känner jag nu i efterhand. Det ska bli så kul att komma ut i arbetslivet och jobba med det jag älskar, träning 😍

 

Tänkte slänga ut ett recept på en supergod halloumisallad som jag lagade förra veckan.

Du behöver:

Halloumi

Bulgur

paprika

morötter (jag köpte rivna morötter)

zucchini

Rödlök

Sojabönor

Naturell kvarg

Gurka

Vitlök (om du vill)

Citron (om du vill)

Koka upp bulgur, stek paprika, zucchini, morötterna och rödlök. Blanda det tillagade bulguren med de stekta grönsakerna och tillsätt soja bönor. Stek upp halloumi och tillsätt även den. Gör till sist en tzatziki på naturell kvarg, gurka, vitlök och lite citron. Smaklig måltid 😍

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =